News

Velkommen til Hungry.dk

Wed 4th Apr 2018 - 2:50pm General Gaming

Efter vores tilbagevendelse i januar sidste år er tingene gået i den positive retning. Vi har med vores nye online og event projekt, skabt stabilitet i organisationen, der er med til at vi i dag kan sigte lidt højre end vi hidtil har gjort.

- Vi oplever lige nu en stigende interesse for vores events, hvor vi startede ud med 13 deltagere i FIFA 18 turneringen ved vores Ry event, til nu at have et deltagerantal på 40+ til vores Skanderborg event. Det vi rigtig glade for!. Når det er sagt, så har vi valgt at invistere mere i den online del af organisationen, så man fremover kommer til at se os endnu længere fremme end hidtil. Man vil komme til at se os til flere events samt flere online turneringer, siger Rasmus Jensen ejer af Eastern Wizards.

Vi er på rette vej! Det har Hungry.dk også bemærket, derfor er vi i dag rigtige glade for at kunne præsentere Hungry.dk som fast samarbejdspartner.

 

Hungry.dk er en dansk take-away virksomhed med hovedsæde Aarhus som siden 2013 har leveret mad til de danske munde.

- Eastern Wizards repræsenterer en bredde inden for eSport, der gør dem rigtigt interessant for os som sponsor. Med kombinationen af aktiviteter inden for flere spilgenrer samt fysiske events, sørger de for, at vi som sponsor bliver repræsenteret på mange forskellige kanaler på samme tid, siger Søren Sprogø, Marketing Specialist hos Hungry.dk

 
 
Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde!

 

 

 

 

JenSen

JenSen

Rasmus Jensen